B&T
www.bikeandtennisevents.be
Bike and Tennis
events
Bike and Tennis
events
Bike and Tennis
events
					© and Design by Joeri Delaere		2010				|					Disclaimer					|					Gebruiksvoorwaarden
Wie zijn we precies?

Even voorstellen:

Laat mij even voorstellen, ik ben Eric Dujardin uit Waregem, West-Vlaanderen. Ik ben de eigenaar en oprichter van Bike & Tennis Events. Mijn hobby was altijd al het openhouden van een bar en het organiseren van evenementen die gepaard gaan met het openhouden van een sportclub. In dit geval spreken we van de tennisclub WGTC te Waregem.

 

Hoe het begon:

Het is allemaal geheel onbewust begonnen met de zieke zoon van één van mijn vrienden. Die vriend had gezegd “als mijn zoon geneest, dan fiets ik van Waregem naar Lourdes...”. Gelukkig is de zoon volledig genezen en zo hebben wij dus een volledige route uitgestippeld naar Lourdes. Met nog een aantal vrienden samen werden sponsors gezocht voor een goed doel. Wij lieten ons sponsoren per gereden kilometer. Deze opbrengst (12500€) ging naar Koester. Ikzelf ging dus mee als begeleider, samen met nog enkele anderen, om alles in goede banen te leiden voor de 8 dappere fietsers.

 

Hoe het verder ging:

Het volgend jaar werd nog een ander project opgezet met dezelfde bende en reden we naar de Ardèche met als goede doel Somival. Ook dit avontuur werd met succes volbracht. Daarna hebben we een wielerclubje opgericht waarmee we jaarlijks 1 of meer heuse fietsreizen organiseren. Toen dacht ik dat ik daar ook andere wielertoeristen een plezier mee kon doen. Later werd beslist om ook nog andere formules toe te passen en werd gezocht naar andere activiteiten die konden gedaan worden in Frankrijk. Zo konden wij de reizen ook aanbieden aan families die minder conditie hebben dan een gemiddelde wielertoerist.

Wegens het feit dat ik ook nog de tennisclub WGTC openhou en ik daar beschik over de perfecte accommodatie om verschillende evenementen te organiseren heb ik ook deze uitdaging aangenomen, en met succes...