B&T
www.bikeandtennisevents.be
Bike and Tennis
events
Bike and Tennis
events
Bike and Tennis
events

Wat doen wij?

Tja, wij doen verschillende zaken maar wat we ook organiseren, altijd proberen we om een groep mensen een zo aangenaam mogelijke tijd te doen beleven, zonder zorgen, zonder stress...

Dit kan gaan van het organiseren van familiefeesten, bedrijfsevenementen, Incentives, teambuilding, fietstochten tot volledig uitgestippelde fietsreizen in Frankrijk, met of zonder begeleiding. Wij werken ook samen verschillende gerenommeerde catering-partners zodat wij ook het innerlijke van de mens kunnen versterken. Dit kan gaan van simpele koude schotels tot een uiterst verzorgd 7 gangen menu met perfecte bediening.

Wenst u dit liever niet thuis te beleven, dan kunt u ook onze volledig uitgeruste bar en verwarmde activiteitenruimte / sportaccommodatie gebruiken. Perfect voor familiefeesten: ruime parking, groot grasveld, overdekte speelruimte bij slecht weer en ... wij verzorgen de opruiming achteraf.

Ideaal voor:

- recepties

- Tuinfeesten

- BBQ

- team building evenementen

- Vergaderingen

- Dansfeesten- Sportmanifestaties

- vrijgezellen avonden

- ...

Mogelijkheid tot:

- Catering

- huur sportmateriaal

- huur Klank en lichtmateriaal.

- huur tenten, tafels en stoelen

- huur decoratie

 

Wij kunnen ook voorzien in obers en keukenpersoneel.

					© and Design by Joeri Delaere		2010				|					Disclaimer					|					Gebruiksvoorwaarden

Fietsreizen:

Naast het organiseren van evenementen op maat organiseren wij ook “ontspanning” op een heel ander manier. Wij bieden namelijk ook een uitgebreide keuze aan van fietsreizen op maat.

Klik hier voor meer informatie over onze speciaal op maat aangemaakte en door ons geteste fietsreizen