B&T
www.bikeandtennisevents.be
Bike and Tennis
events
Bike and Tennis
events
Bike and Tennis
events

Wij bieden een uitgebreid gamma aan van uitgestippelde fietstochten.

De meeste van die fietstochten beginnen van uit onze stad, Waregem. De fietstochten die wij aanbieden zijn proefondervindelijk uitgestippeld. De meeste van die tochten zijn dus ook door ons getest.Natuurlijk bieden wij ook fietstochten aan die beginnen van in Frankrijk, in een regio van uw keuze. De zogenaamde fietslussen zijn ook mogelijk. Daarbij verblijft u dan een bepaalde tijd in één dorp, stad of regio en trekt u iedere dag een andere kant op om 's avonds terug te keren naar uw vorige verblijfplaats. Wij weten natuurlijk dat niet iedereen over een even sterke conditie beschikt. Daarom kunnen onze tochten aangepast worden naar uw leeftijd, conditie, groep,...

 

Verschillende wensen

Natuurlijk heeft ook iederen verschillende wensen of eisen. De ene groep wenst meer andere activiteiten te ondernemen dan een andere groep. Nog anderen wensen de cultuur op te snuiven of bezienswaardigheden bezoeken. Nog anderen willen dan weer volop genieten van de gastronomie.De overnachtingsplaatsen die wij aanbieden zijn allemaal kleine, gezellige, charmante hotelletjes. Dus geen massatoerisme.

Wij kunnen hierin aan alle wensen voldoen. Zo kunt u ook een bezoek brengen aan wijnkelders, een dagje raften of bv paardrijden... De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wij stellen uw reis volledig samen naar uw wensen en budget.

Contacteer ons voor verdere inlichtingen of vragen.

 

Een greep uit ons aanbod:

> Waregem - Quillan ( +/- 1200km)

> Waregem - Lourdes ( +/- 1000km)

> Waregem - St.-Marie Du Mont (Normandie,  +/- 600km)

> Fietslussen vanuit Quillan: iedere dag een fietslus van  +/- 80km)

> Elzas - Champagne ( +/- 450km)

> Fietslussen in de Dordogne: iedere dag mogelijkheid tot fietstochten van 40 tot 120km

> ...

 

Ons aanbod van fietsreizen
					© and Design by Joeri Delaere		2010				|					Disclaimer					|					Gebruiksvoorwaarden